Košarica 0
Slide background

Pri naročilu za 30 EUR ali več zastonj poštnina.

Hitra dostava! na poštno damo še isti ali naslednji dan.

Slide background
“The nitrogen in our DNA, the calcium in our teeth, the iron in our blood, the carbon in our apple pies were made in the interiors of collapsing stars. We are made of starstuff.” ― Carl Sagan, Cosmos

Mi smo zvezdni prah !

Slide background

Zlato je sonce

KOLOIDNO ZLATO

Eliksir nesmrtnosti

S pomočjo koloidnega zlata zdravimo sledeče probleme:

 • ozavešča vzroke bolezni
 • popravlja poškodovan DNK
 • odpravlja težave s srcem, tudi kronične srčne bolezni in bolezni ožilja
 • nepravilnosti delovanja živčnega sistema
 • vse ti psihiatrične bolezni
 • pomaga pri depresiji (lahko se jemlje hkrati z tabletami za pshične polezni)
 • pomaga pri pri odvajanju vseh vrst odvisnosti (droge, alkohol, hrana)
 • zdravi žleze notranjega izločanja
 • poveča splošno počutje in dvigne energijo
 • post-travmatske motnje
 • diabetes in vse bolezni, ki so povezane z nepravilnim delovanjem žlez z notranjim izločanjem
 • artritis in revmo
 • odpravlja različne možganske motnje (epilepsijo,…), glavobole in migrene
 • priporočljivo ga je jemati po kakršnikoli operaciji
 • povečuje libido
 • zmanjšuje vnetje sklepov
 • pomaga pri bolečinah vseh vrst

 

Zlato ljudje slavijo že tisoče let, prednosti zlata močno presegajo samo vrednost valute. Zlato je postalo priljubljeno v sodobni medicini in njegove lastnosti in zmogljivosti čudijo znanstvenike. Stare civilizacije kot je egipt, maji, babilonci, sumerci, mezopotamija, perzija in atlantida  ki so posedovale najgloblje znanje in modrosti stvarnika, so se dobro zavedale učinkovitosti zlata kot sredstva za doseganje višjih stopenj zavesti in evolucije. Veliko ljudi pravi da je bilo odkritje monoatomskega zlata odkritje  »kamna modrosti« (Philosopher’s stone).  V različnih starodavnih tekstih in templih se večkrat govori o skrivnostnem prahu ki se ga poje in človeku razširi zavest in dobi sposobnosti kot so intuicija, telepatija, fokus, žive lucidne sanje, sposobnost daljše meditacije. V egiptu so temu prahu pravili mfkzt, aleksandrijci “Gift from paradise” Ta beli prah naj bi vseboval monoatomske delce zlata. Pri delcih kovin velikosti pod 10nm se začnejo dogajati zanimivi pojavi kot so superprevodnost, magnetna levitacija, tuneli, inerakcija z zavestjo. Delci te velikosti so za naše telo izredno zdravi, in minerali v takšni obliki nam nudijo več kot samo mrtev mineral v telesu ki se hitro izloči ali pa se nalaga v telesu. Že zgolj dejstvo da je naše telo velik elektro magnetni prevodnik pove da so mineralni delci ki so v stanju superprevodnosti izredno pomembni za boljše delovanje človeškega telesa na vseh nivojih.

Sonce in zvezde so kreacija vsega v vesolju, brez njih ni življenja.
Ste vedeli da se minerali v vesolju tvorijo pri supernovi ? Ko zvezda umre, z neverjetno visoko toploto alkimistično spremeni vodik in helij v ostale elemente ki so osnova za življenje v vesolju.  Vso življenje v vesolju je skovano v srcih zvezd !
Zlato poseduje moči sonca, sonce vzdržuje iskrico kreacije, moči volje, fokusa, akcije, in dovaja življenjsko energijo. Alkimisti vidijo zlato kot najžlahtnejšo med kovinami, kovino, ki je dosegla najvišjo stopnjo evolucije. Gre za »nesmrtno kovino«, kar le dodatno pojasnjuje izjemno zanimanje alkimistov za proces nastanka zlata. Verjeli so namreč, da bi jim bila s tem razkrita skrivnost nesmrtnosti telesa in skrivnost transformacije zavesti v razširjeno stanje zavesti.

Zlato je znano da zdravi probleme z žlezami za notranje izločanje in težave s srcem na vseh nivojih fizične težave s srcem in ožiljen in tako imenovane srčne bolezni, tesnoba, obup, depresija, frustracije. Vpliva tudi na IQ oz  hitrost misli in poveča prevodnost informacij ki potujejo po telesu. Zlato zmanjšuje bolečine vseh vrst, artritis, revmatizem, burzitis in tendinitis. Zelo dobro se izkaže kot afrodizijak in kot pomoč pri alkoholizmu saj zatre željo po njem in  po drugih substancah. Pomaga tudi pri premagovanju debelosti, oz, želji po hrani. Zdravnik Nilo Kairo in A. Brinckmann sta napisala najboljše prodajno delo z naslovom “Materia Medica” (Sao Paulo, Brazilija, 19. izdaja, 1965), v kateri je bilo koloidno zlato navedena kot številka ena zdravilo proti debelosti.

V juliju 1935, je imela medicinska revija “Clinical, Medicine & Surgery” članek z naslovom “Koloidno zlato pri neizhodnem raku”, ki ga je napisal Edward H. Ochsner, MD, Chicago-Consulting kirurg, Augustana bolnišnica. Izjavil je: “Ko je stanje brezupno, koloidno zlato pomaga podaljšati življenje in naredi življenje veliko bolj znosno, tako za bolnika in za tiste okoli njih, saj skrajšuje rok terminala kaheksiji (splošno telesno podhranjenost običajno povezano s kronično boleznijo) in močno zmanjša bolečine in nelagodje in potrebo opiatov, v večini primerov. “

 

ZARADI PRAVNIH RAZLOGOV SE KOLOIDNE RAZTOPINE SMEJO UPORABLJATI SAMO ZA TEHNIČNE NAMENE, ZA KAKRŠNOKOLI DRUGO UPORABO NE ODGOVARJAMO !

 

!!! Koloidno zlato shranite daleč stran od vseh elektro aparatov, v temno in suho mesto – npr. v spalnico v omaro, kjer imate rjuhe ali oblačila. Stati mora vsaj 30 cm vstran od zidu, če je v njem električna napeljava. Koloidno zlato je elektrolitna raztopina in izgubi svojo učinkovitost, če stoji npr. poleg radia, na TV-ju, zraven gsm-a, na mikrovalovni pečici ipd