Košarica 0
Slide background

Pri naročilu za 30 EUR ali več zastonj poštnina.

Hitra dostava! na poštno damo še isti ali naslednji dan.

Slide background
“The nitrogen in our DNA, the calcium in our teeth, the iron in our blood, the carbon in our apple pies were made in the interiors of collapsing stars. We are made of starstuff.” ― Carl Sagan, Cosmos

Mi smo zvezdni prah !

Slide background

Zlato je sonce

KOLOIDNO ŽELEZO

 

Železo je srce vsake celice !

 Kako deluje železo:

 

Ker je kisik nujen za preživetje in seveda dobro počutje je železo nujen mineral, ker skupaj z bakrom tvori hemoglobin ki je del rdeče krvničke. Rdeča krvnička nosi kisik po telesu in do vseh organov človeškem telesu. Železo je “srce” vsake celice in je nujen da je celica živa in da oddaja življensko energijo (orgon, prana, či). Železo je del hemoglobinna na katerega atom se direktno veže kisik. Človek ki je slabokrven oziroma ima malo kisika je zelo dovzeten za okužbe z različnimi virusi in bakterijami, mučijo ga  kronična utrujenost, glavoboli, depresija, zaotečen jezik, občtljivi so na mrzloto, hitro jim zmanjka sape, skratka zmanja jim energije za vse stvari kot so: delo, rekreacija, odnosi in intimnost. Železo daje telesu tudi električno napetost ki je nujna za ostale kemične reakcije v telesu.

Kisik, najpomembnejši element ki vzdržuje življenje je izredno zanimiv in že dolga leta fascinira znanstvenike. Kisik deluje antiseptično in ubije vse bakterije v telesu razen dobrih bakterij za telo. Približno dve tretjini človeškega telesa je iz kisika. Kisik tvori  kemične vezi z skoraj vsakim elementom, ter nastanejo oksidi, kor recimo rja je železov oksid. Kot zanimivost naj povem da kisik v svoji tekoči obliki v prisotnosti magnetnega polja tvori magnet. Zelo popularne so tudi različne terapije z kisikom in komore ki na človeka delujejo izjemno. Dobre lasnosti kisika za človeško telo so;

 

 

Iz alkimističnega vidika je mars moška energija, moč volje, akcija, inpulzivnost, iskrivnost. Nasprotje te energije je ženska venera (baker) ki ustvarja romantično, lepo in seksi energijo. Kot smo že ugotovili železo in baker torej mars in venera skupaj ustvarjata (hemoglobin) srce vsake celice.oz. novo življenje in energijo.

Mars je iskrica v življenju ki te vsako jutro vrže iz postelje in se veseliš življenja!

 

ZARADI PRAVNIH RAZLOGOV SE KOLOIDNE RAZTOPINE SMEJO UPORABLJATI SAMO ZA TEHNIČNE NAMENE, ZA KAKRŠNOKOLI DRUGO UPORABO NE ODGOVARJAMO !

 

 !!! Koloidno železo shranite stran od vseh elektro aparatov, v temno in suho mesto – npr. v spalnico v omaro, kjer imate rjuhe ali oblačila. Stati mora vsaj 30 cm vstran od zidu, če je v njem električna napeljava. Koloidno zlato je elektrolitna raztopina in izgubi svojo učinkovitost, če stoji npr. poleg radia, na TV-ju, zraven gsm-a, na mikrovalovni pečici ipd.