Košarica 0
Slide background

Pri naročilu za 30 EUR ali več zastonj poštnina.

Hitra dostava! na poštno damo še isti ali naslednji dan.

Slide background
“The nitrogen in our DNA, the calcium in our teeth, the iron in our blood, the carbon in our apple pies were made in the interiors of collapsing stars. We are made of starstuff.” ― Carl Sagan, Cosmos

Mi smo zvezdni prah !

Slide background

Zlato je sonce

KOLOIDNO SREBRO

Naravni antibiotik, ki krepi imunski sistem.

S pomočjo koloidnega srebra zdravimo sledeče probleme:

 • Vse bolezni ki jih povzročajo virusi, bakterije, prioni, gljivice, plesni
 • Prehlad, angina, vneto grlo, gripe, pljučnica in podobno
 • Zastrupitve
 • Ulcerozni kolitis
 • Alergije
 • Opekline
 • Mozolje
 • Driska
 • Herpes
 • Gastritis
 • Malarija
 • Menigitis
 • Borelioza
 • Ekcem
 • Cistitis
 • Hepatitis B in C
 • Hipertenzija
 • Kandida
 • Rak
 • Griža
 • Sladkorna
 • Luskavica
 • AIDS

 

Nano koloidno srebro je učinkovita naravna alternativa vsem sintetičnim antibiotikom, saj uničuje viruse, bakterije, glivice, prione, plesni in kvasovke. Zdravi več kot 650 bolezni in je brez škodljivih stranskih učinkov.

Dr. Henry Crooks, pionir koloidne kemije: “Med drugim v 3 do 4 minutah uničijo bakterije pljučne tuberkoloze, Staphylococcus pyogenes, različne streptokoke in druge patogene organizme. Pravzaprav ni mikroba, ki ga ne bi koloidi v laboratorijskih poskusih zatrli najpozneje v 6ih minutah.”

Uporabljamo ga lahko oralno in lokalno: lahko po vsej koži, sluznicah, spolnih organih, kot kapljice za v oči in v ušesa ter po lasišču. Nanašamo ga lahko s pomočjo razpršila, lahko pa uporabljamo tudi kapalko ali plastično, stekleno oz. keramično žličko. V primeru glivičnih okužb ga lahko nakapamo na vato in jo kot oblogo uporabimo na okuženih mestih (npr. pod in okoli nohtov na nogah ter med prsti, kjer so pač glivice). Koloidno srebro lahko uporablja vsa družina ne glede na starost za dejansko vse bolezni. Priporočljiva je takojšnja uporaba v primeru padca imunskega sistema in v začetnih stadijih vseh bolezni, kot tudi v primeru vnetij, odprtih ran in opeklin. Kolidno srebro ima namreč tudi odlične regeneracijske sposobnosti. Regenerira kožo (preprečuje brazgotine), lasišče, obnavlja živčevje…
Ne glede na svoj koristen učinek pa koloidno srebro ne peče in ne skeli. Drugi antiseptiki zapečejo ob stiku z ranjenim tkivom, ker pri ubijanju mikrobov uničujejo tudi celice tkiv.
Dr. Becker: “Koloidno srebro je več kot samo snov, ki ubija bolezenske klice. Za več kot 50% namreč pospeši rast kosti in pospeši celjenje poškodovanih tkiv tudi pri starejših in zelo starih osebah.”

Torej je koloidno srebro koristno za vsakogar, ki želi optimalno, naravno zaščito pred številnimi notranjimi in kožnimi boleznimi, zdravi pa tudi kronične bolezni kot so: astma, angina, bronhitis, laringitis, Crohnova bolezen, ulcerozni kolitis, gastritis in npr. luskavica, bradavice… Izjemno učinkovito zdravi herpes, probleme z želodcem in organe reproduktivnega sistema, pa tudi raka…
Koloidno srebro zatira tudi neprijeten vonj!

KAKŠNE BARVE MORA BITI KOLOIDNO SREBRO ?

Sveže koloidno srebro naj bi bilo popolnoma brezbarvno, prozorno, jasno, brez tydallovega efekta. Obarvanost se ne sme pojaviti tudi pri visokih ppmjih, saj je velika večina delcev velikih pod 10nm. Neodvisni laboratorijski izvidi so potrdili to sporno dejstvo. Rahla rumena obarvanost je neškodljiva, amapak kaže da  je nekaj srebra oksidiralo v netopen oksid srebra zaradi kisika, ki je že obstajal v vodi in tudi kot proizvod elektrolize.

ARGIRIJA ?

Argirija je depigmetntacija kože, ki jo povzročajo v kožnem tkivu nakopičeni večji delci srebra. Le ti nastanejo skozi reakcijo nestabilnih srebrnih ionskih delcev z drugimi elementi v telesu. Argirija se lahko pojavi pri pitju izredno velikih količin nekvalitetnega koloidnega srebra. Najbolj rizična skupina za argirijo so ljudje, ki si delajo koloidno srebro kar iz vode iz pipe ali iz izvira in z navadno elektrolizo, ter ga pijejo tudi do več kot pol litra na dan. Za izdelavo koloidov se mora uprabljati najčistejša demineralizirana, destilirana voda lekarniške kvalitete. Obarvanost koloidnega srebra rumeno kaže na njegovo slabo kvaliteto. Obarvanost se pojavlja predvsem pri visoko koncentriranem ionskem koloidnem srebru, saj se nestabilni ionski delci hitro vežejo, iz njih nastanejo večji delci, ki lomijo svetlo in tako povzročajo  da se prej prozorna tekočina obarva. Sicer pa v primeru zmernega pitja tudi pri rahli obarvanosti koloida ni večje bojazni za depigmentacijo kože. Pri naših koloidih upoštevamo vse vidike kakovosti izdelave. Tako so naši koloidi popolnoma prozorni, jasni, brez tydallovega efekta. Obarvanost se ne sme pojaviti tudi pri visoki koncentraciji (PPM). Naš PPM stanadart je od 30-40.

SREBRO IN ALKIMIJA

Če se želimo zares poglobiti in razumeti moč delovanja koloidnega srebra ter si odgovoriti na na vprašanja : »Zakaj je potrebno koloidno srebro shranjevati v modri ali rjavi steklenički?« in »Zakaj lahko lunin kamen poveča učinkovitost delovanja raztopine?«, moramo pobrskati po starodavnih alkimističnih skrivnostih in modrostih. Rek »kakor zgoraj tako spodaj« je bil vodilo pri odkrivanju delovanja Univerzuma tudi ezoterikom in alkimistom. Ugotovili so, da se energija planetov našega osončja na Zemlji pojavlja snovno, tako v obliki kovin in kristalov, rastlin in živali kot tudi človeka.  (načelo celoten makrokozmos se odraža v mikrokozmosu in obratno). Planeti imajo na Zemlji največjo moč delovanja skozi kovine. Srebro poseduje moči lune. Pri simboličnem razumevanju le teh nam lahko zelo pomaga astrologija. Luna predstavlja univerzalno žensko energijo, jin, element vode, reprodukcijo, regeneracijo,… Ko je na nebu luna, se ozračje ohladi, vse postane bolj vlažno, kar so idealni pogoji za rast bakterij in virusov. Alkimistično pravilo zdravljenja je »enako se zdravi z enakim« (klin se s klinom zbija) in tako postane razumljivo, zakaj je srebro sposobno uničiti viruse in bakterije, širjenje okužb. Tako kot soj lune in noč ohladi čez dan razgreto zemljo, tako opladki koloidnega srebra pomirijo vnetja našega fizičnega telesa. Zaradi regeneracijskih moči lune,pa vam bo redno pršenje koloidne raztopine po obrazu pomladilo kožo. Modra barva je tista, ki najbolje ujame vibracije lune, zato se moči koloidne raztopine povečajo, če jo hranimo v modri  steklenički. Za ohranjanje moči kolodidnega srebra pa je primerna tudi rjava barva matere Zemlje.

 

ZARADI PRAVNIH RAZLOGOV SE KOLOIDNE RAZTOPINE SMEJO UPORABLJATI SAMO ZA TEHNIČNE NAMENE, ZA KAKRŠNOKOLI DRUGO UPORABO NE ODGOVARJAMO !

 

!!! Koloidno srebro shranite stran od vseh elektro aparatov, v temno in suho mesto – npr. v spalnico v omaro, kjer imate rjuhe ali oblačila. Stati mora vsaj 30 cm vstran od zidu, če je v njem električna napeljava. Koloidno srebro je elektrolitna raztopina in izgubi svojo učinkovitost, če stoji npr. poleg radia, na TV, zraven gsm-a, na mikrovalovni pečici ipd.

Grafični prikaz