Košarica 0
Slide background

Pri naročilu za 30 EUR ali več zastonj poštnina.

Hitra dostava! na poštno damo še isti ali naslednji dan.

Slide background
“The nitrogen in our DNA, the calcium in our teeth, the iron in our blood, the carbon in our apple pies were made in the interiors of collapsing stars. We are made of starstuff.” ― Carl Sagan, Cosmos

Mi smo zvezdni prah !

Slide background

Zlato je sonce

KOLOIDNI TITAN

DNK aktivacija in samozavest

Titan vpliva na:

 

Titan je močan antioksidant. Kot primer pri neposredni uporabi pri maščobnih celicah. Ko se maščobna celica pripravlja , rekonfigurira za kurjenje maščobe, se prosti radikali sprostijo v telo kot oksidanti. Titan deluje tako da poskrbi za oksidante in jih odpravi iz telesa. Titan si prav tako prizadeva okrepiti jetra in ledvice ki so energetsko vezane z življensko energijo, tako titan povečuje notranji ogenj, ki dobro vpliva tudi na zdravo spolno delovanje telesa.

Titan prav tako gladi stene prebavnega trakta, je anticoagulant, povečuje želodčne kisline in encime za učinkovitejšo prebavo in umirja srce.

Kot ena izmed najmočnejših kovin, se njegova moč odraža tudi v tkivih in večji mišični vzdržljivosti pri uporabniku. Prav tako naj bi se kisik v telesu bolje porabljal zaradi titana in njegove prevodnosti. Kisik je zelo reaktiven elment, in ima dobro elektromoagnetno prevodnost. Z titanom imajo zelo velike uspehe pri športu, predvsem z zapestnicami iz titana, za katere športniki trdijo da jim dajo dodatno moč, vztrajnost in boljši reakcijski čas. Tako mislim da bi morali z uporabo koloidnega titana naredini nove raziskave pri športnikih, saj mislim da bi dobili izjemne rezultate. V nano obliki titan ni samo bioabsorben, ampak se veže z vodikom, z katerim skupaj opravljata določena bioelektrična navodila telesa, vključno aktivirata nedelujoč (inerten) DNA.

 

ZARADI PRAVNIH RAZLOGOV SE KOLOIDNE RAZTOPINE SMEJO UPORABLJATI SAMO ZA TEHNIČNE NAMENE, ZA KAKRŠNOKOLI DRUGO UPORABO NE ODGOVARJAMO !

 

!!! Koloidni titan shranite stran od vseh elektro aparatov, v temno in suho mesto – npr. v spalnico v omaro, kjer imate rjuhe ali oblačila. Stati mora vsaj 30 cm vstran od zidu, če je v njem električna napeljava. Koloidno zlato je elektrolitna raztopina in izgubi svojo učinkovitost, če stoji npr. poleg radia, na TV-ju, zraven gsm-a, na mikrovalovni pečici ipd.