Košarica 0
Slide background

Pri naročilu za 30 EUR ali več zastonj poštnina.

Hitra dostava! na poštno damo še isti ali naslednji dan.

Slide background
“The nitrogen in our DNA, the calcium in our teeth, the iron in our blood, the carbon in our apple pies were made in the interiors of collapsing stars. We are made of starstuff.” ― Carl Sagan, Cosmos

Mi smo zvezdni prah !

Slide background

Zlato je sonce

KOLOIDNI MAGNEZIJ

 

“Magnezij je najpomembnejši mineral, nujno potreben pri vzpostavljanju električne stabilnosti vsake celice našega telesa. Pomanjkanje magnezija povzroča mnogo več boleni kot pomanjkanje bilokaterega drugega minerala”, dr. Norman Shealy, M.D. Ph.D. in nevrokirurg

 

Pomankanje magnezija oslabi proizvodnjo celične energije, saj skoraj vsi encimi ki so vezani na poizvodnjo ATP, potrebujejo za svoje delovanje neprecenljiva magnezijeva iona. Torej Zdrava celica je samo tista, ki “diha” dihati pa ne zna in ne zmore brez magnezija. Za diabetike bi moral biti magnezij dnevno na seznamu dodatkov k prehrani. Je namreč neobhoden pri proizvodnji, transportu in porabi inzulina. Znižuje inzulinsko odpornost celic in obenem omogoča porabo maščob. Neprecenljiva za diabetike pa je tudi lasnost magnezija, da prepreči odmiranje živčevja in omogoča ohranjanje normalne krvne slike maščob in pa z njo povezane telesne teže. Magnezij je dober prijatelj športnikov in dodajanje le-tega prehrani zviša mišično moč, zmanjša porabo kisika pri enaki obremenitvi in v kombinaciji s cinkom dvigne raven testosterone, moškega hormona, ki ima sloves hormona moči. Magnezij pa pomaga tudi pri presnovi alkohola. Eden od dveh encimov, ki ju potrebujemo za razgradnjo alkohola, je namreč narejen na magneziju in alkohol je znan kot pravi ropar magnezija. Magnezij ne samo da izboljša zdravje, pač pa lahko pomaga omiliti mačka.

S pomočjo koloidnega magnezija zdravimo sledeče probleme:

 

ZARADI PRAVNIH RAZLOGOV SE KOLOIDNE RAZTOPINE SMEJO UPORABLJATI SAMO ZA TEHNIČNE NAMENE, ZA KAKRŠNOKOLI DRUGO UPORABO NE ODGOVARJAMO !

 

Koloidni magnezij shranite stran od vseh elektro aparatov, v temno in suho mesto – npr. v spalnico v omaro, kjer imate rjuhe ali oblačila. Stati mora vsaj 30 cm vstran od zidu, če je v njem električna napeljava. Koloidni magnezij lahko izgubi svojo učinkovitost, če stoji npr. poleg radia, na TV, zraven gsm-a, na mikrovalovni pečici ipd.