Košarica 0
Slide background

Pri naročilu za 30 EUR ali več zastonj poštnina.

Hitra dostava! na poštno damo še isti ali naslednji dan.

Slide background
“The nitrogen in our DNA, the calcium in our teeth, the iron in our blood, the carbon in our apple pies were made in the interiors of collapsing stars. We are made of starstuff.” ― Carl Sagan, Cosmos

Mi smo zvezdni prah !

Slide background

Zlato je sonce

KOLOIDNI KOSITER

Eliksir rasti, ekspanzije in blagostanja

 

 S pomočjo koloidnega kositra zdravimo sledeče probleme:

 

Študije so pokazale da kositer zelo pospešuje rast.  Kositer je povezan s presnavljanjem joda kakor je magnezij povezan s presnavljanjem kalcija. Jod je eden izmed pomembnih elementov v telesu saj če ga ni ali se ne presnavlja dobro, lahko človek dobi bolezni kot je: golšavost (ljudem z golšo zmanjkuje zraka), močna potreba po spanju, suha koža, tanki lasje – izpadanje, pomanjkanje elana, depresija, oblivi mraza.

Poizkusi z kositrom pri podganah so pokazali tudi do 60% hitrejšo rast. Izjemno pomaga tudi proti  izpadanju las.

Ker vsi koloidi zelo delujejo tudi na energetsi ravni, saj vsaka kovina prevaja svojo frekvenco svetlobe, je kositer dobro uživati da vas podpre v spremembah v življenju kot je: sreča, obilje, optimizem, finančna stabilizacija, pri iskanju nove službe, iskanju resnice, doseganu kakešnih koli ciljev in nenazadnje razšitirev sebe kot zavesti. Alkimistično je kositer povezan s planetom jupitrom, naš največji planet v osončju, ki predstavlja expanzijo, srečo in rast v vseh pogledih!

 

ZARADI PRAVNIH RAZLOGOV SE KOLOIDNE RAZTOPINE SMEJO UPORABLJATI SAMO ZA TEHNIČNE NAMENE, ZA KAKRŠNOKOLI DRUGO UPORABO NE ODGOVARJAMO !

 

!!! Koloidni kositer shranite stran od vseh elektro aparatov, v temno in suho mesto – npr. v spalnico v omaro, kjer imate rjuhe ali oblačila. Stati mora vsaj 30 cm vstran od zidu, če je v njem električna napeljava. Koloidni kositer je elektrolitna raztopina in izgubi svojo učinkovitost, če stoji npr. poleg radia, na TV-ju, zraven gsm-a, na mikrovalovni pečici ipd.