Košarica 0
Slide background

Pri naročilu za 30 EUR ali več zastonj poštnina.

Hitra dostava! na poštno damo še isti ali naslednji dan.

Slide background
“The nitrogen in our DNA, the calcium in our teeth, the iron in our blood, the carbon in our apple pies were made in the interiors of collapsing stars. We are made of starstuff.” ― Carl Sagan, Cosmos

Mi smo zvezdni prah !

Slide background

Zlato je sonce

ZLATA VODA ,

Novo na tržišču!

Tisočletja staro naravno rečno zlato iz Slovenije

V steklenici so luske naravnega nepredelanega rečnega zlata pridobljenega v sloveniji. Tako ima to zlato energijo narave območja v katerem živimo. V današnjem času, kjer nas iz vseh strani obdajajo z neharmonične informacije in frekvence je še posebno pomembo da se povežemo z naravo, vzpostavimo celostno harmonijo, in si dvignemo vibracijo.

Ko zlato vodo porabite, si lahko sami naredite novo, po starem receptu:

Priporočamo da uporabljate čimbolj čisto vodo, po možnosti destilirano. Vodo dolijte v stekleničko,  ter jo postavite na sonce. Po želji lahko v grlo stekleničke vstavite kristal s pomočjo katerega dovedete energijo in frekvence sonca. V vodi pa niso samo delci (ioni) zlata, voda se tudi informira z zlatom ki v sebi nosi energijo lokalne narave.

Paket vsebuje:

  • Steklenico z zlatom
  • Pokrovček iz plute
  • Pokrovček iz kovine
  • Kristal – Kamena strela
  • Kratko navodilo

€50.00

Identifikacija izdelka: 1348 Categories: , .

Zlato ljudje slavijo že tisoče let, prednosti zlata močno presegajo samo vrednost valute. Zlato je postalo priljubljeno v sodobni medicini in njegove lastnosti in zmogljivosti čudijo znanstvenike. Stare civilizacije kot je egipt, maji, babilonci, sumerci, mezopotamija, perzija in atlantida  ki so posedovale najgloblje znanje in modrosti stvarnika, so se dobro zavedale učinkovitosti zlata kot sredstva za doseganje višjih stopenj zavesti in evolucije. Veliko ljudi pravi da je bilo odkritje monoatomskega zlata odkritje  »kamna modrosti« (Philosopher’s stone).  V različnih starodavnih tekstih in templih se večkrat govori o skrivnostnem prahu ki se ga poje in človeku razširi zavest in dobi sposobnosti kot so intuicija, telepatija, fokus, žive lucidne sanje, sposobnost daljše meditacije. V egiptu so temu prahu pravili mfkzt, aleksandrijci “Gift from paradise” Ta beli prah naj bi vseboval monoatomske delce zlata. Pri delcih kovin velikosti pod 10nm se začnejo dogajati zanimivi pojavi kot so superprevodnost, magnetna levitacija, tuneli, inerakcija z zavestjo. Delci te velikosti so za naše telo izredno zdravi, in minerali v takšni obliki nam nudijo več kot samo mrtev mineral v telesu ki se hitro izloči ali pa se nalaga v telesu. Že zgolj dejstvo da je naše telo velik elektro magnetni prevodnik pove da so mineralni delci ki so v stanju superprevodnosti izredno pomembni za boljše delovanje človeškega telesa na vseh nivojih.

Sonce in zvezde so kreacija vsega v vesolju, brez njih ni življenja.
Ste vedeli da se minerali v vesolju tvorijo pri supernovi ? Ko zvezda umre, z neverjetno visoko toploto alkimistično spremeni vodik in helij v ostale elemente ki so osnova za življenje v vesolju.  Vso življenje v vesolju je skovano v srcih zvezd !
Zlato poseduje moči sonca, sonce vzdržuje iskrico kreacije, moči volje, fokusa, akcije, in dovaja življenjsko energijo. Alkimisti vidijo zlato kot najžlahtnejšo med kovinami, kovino, ki je dosegla najvišjo stopnjo evolucije. Gre za »nesmrtno kovino«, kar le dodatno pojasnjuje izjemno zanimanje alkimistov za proces nastanka zlata. Verjeli so namreč, da bi jim bila s tem razkrita skrivnost nesmrtnosti telesa in skrivnost transformacije zavesti v razširjeno stanje zavesti.

Be the first to review “ZLATA VODA”