Košarica 0
Slide background

Pri naročilu za 30 EUR ali več zastonj poštnina.

Hitra dostava! na poštno damo še isti ali naslednji dan.

Slide background
“The nitrogen in our DNA, the calcium in our teeth, the iron in our blood, the carbon in our apple pies were made in the interiors of collapsing stars. We are made of starstuff.” ― Carl Sagan, Cosmos

Mi smo zvezdni prah !

Slide background

Zlato je sonce

Koloidno Zlato – 100ml ,

Vrhunska koloidna raztopina najvišje kvalitete narejena po zadnji sodobni tehnologiji.
Tehnologija s katero so narejeni koloidi je uravnovešena s schumannovo resonanco in frekvenco 528hz. To omogoča, da se delci najbolj približajo koloidnim delcem ki jih najdemo v naravi.
Voda s katero je narejena raztopina, je najčistejša destilirana voda lekarniške kvalitete tretirana z ljubeznijo in hvaležnostjo.
Vsi koloidi so sveži in niso starejši od 1 meseca.

Ker je koloidno zlato registrirano kot tehnična raztopina in ne zdravilo, je prepovedano oglaševanje njegovih zdravilnih učinkov, saj gre za kršitev ZVPot. 

Če vas zanimajo podrobnejše informacije o koloidnem zlatu vas prosimo da sami pobrskate po spletu, naročite knjigo ali pokličete svetovalko – Vida Gostenčnik (040 558 405), pri kateri imate ob prvem nakupu naših koloidov brezplačno 30 minutno svetovanje v Ljubljani.

Karakteristike:
20-25 ppm
velikost delcev – 1-20nm
čistost: 99.999%

ZARADI PRAVNIH RAZLOGOV SE KOLOIDNE RAZTOPINE SMEJO UPORABLJATI SAMO ZA TEHNIČNE NAMENE, ZA KAKRŠNOKOLI DRUGO UPORABO NE ODGOVARJAMO !

€15.00

Identifikacija izdelka: 540 SKU: zlato100. Categories: , .

!!! Koloidno raztopino shranite stran od električnih aparatov, na temno in suho mesto – npr. v spalnico v omaro, kjer imate rjuhe ali oblačila. Koloidi so elektrolitna raztopina in izgubijo svojo uinkovitost, če stojijo npr. poleg radia, na TV, zraven gsm-a, na mikrovalovni pečici ipd.